Digitális kapcsolattartás az üzleti világban

Telcojournal

Telcojournal

Miért érdemes a cégeknek virtuális alközpontot használniuk? Íme 10 jó érv INFOGRAFIKÁVAL

2018. június 27. - MCNtelecom

Ez már nem a telefonközpontos Icukák kora, ideje a KKV-knak is 21. század kommunikációs módszerekre váltani! Rugalmas beállítás, teljes statisztika, hatékony hívásirányítás, hívásrögzítés, online monitoring, tiltó és kedvenc listák, és a felsorolás itt még nem ért véget. Lássuk, miért érdemes a cégeknek virtuális alközpontot használniuk? 10 jó érvünk van rá.

1. Hívás és Chat a weboldalról

A „ hívás és chat a weboldalról” egy olyan kommunikációs eszköz, amely lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy ingyen igényelhetnek visszahívást a weboldalon keresztül, illetve érdeklődhetnek, információt kérhetnek valós időben a chat ablakon keresztül.

2. Hatékony munka

IVR hangkiválasztásos menü, rugalmas hívásirányítási-rendszer beállítás, telefonbeszélgetés rögzítés, egységes belső-szám kiosztási terv, megbízható statisztika és online monitoring – mindez segíti a menedzserek telefonon keresztül végzett hatékony munkáját.

3. Kiadások minimalizálása

Nincs szükség drága berendezés vásárlására és annak költséges fenntartására. Kedvező hívástarifák és ingyenes vállalaton belüli hívások.

4. Kényelmes interface

Átgondolt interface, intuitívan értelmezhető navigációs rendszerrel, amely lehetőséget biztosít maximálisan, gyorsan, könnyen és kényelmesen beállítani a telefonalközpontot. Belső előfizetők közti,  illetve speciális üdvözlés utáni hívásátirányítás logikájának a beállítását egy pár kattintással meg lehet oldani.

5. Telefonbeszélgetések rögzítése

Ezzel a funkcióval telefonbeszélgetések rögzítésére nyílik lehetőség, ami segíthet a magasabb szintű ügyfélkezelésben és a bizalmas információk kiáramlásának megakadályozásában.

6. Hívás továbbadás

Kapcsolható az ügyfél a megfelelő munkatárshoz anélkül, hogy meg keljen szakítani a hívást. Nagyon hasznos funkció, amikor az ügyfél több kérdésben igényli a konzultációt.

7. Online monitoring

Lehetőséget biztosít, hogy valós időben nyomon követhessék az alkalmazottak elfoglaltságát, illetve leterheltségét. A Monitoringhoz szükséges felhasználói jogosultságokat megadható bármelyik munkatársnak.

8. Üdvözlés

Ezzel a funkcióval a hívó fél részére a hivatalos cégszerű köszöntés mellett bármilyen lényeges információt meg tud osztani a hívóval (pl. jelenlegi akciók, egyéb fontos közlemények).

9. Mellékek kiosztása

A funkcióval rövid belső hívószámok (mellékeket) rendelhetőek. A munkatársak közötti beszélgetések ingyenesek még akkor is, ha ezek a személyek más irodában vagy akár más városban vannak.

10. Hívásstatisztika

Egy kézben összpontosulhat a cég összes munkatársának, osztályának vagy akár az egész cégnek a bejövő és kimenő hívásainak ellenőrzése, statisztikai figyelése. Ez nagyban segíthet az ügyfelekkel történő hatékony kapcsolattartásban.
virtualis_alkozpont_infografika.png
Ha szívesen kipróbálnád, hogy mit tud egy virtuális alrendszer, ezen a linken ingyenes tesztelést kérhetsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://telcojournal.blog.hu/api/trackback/id/tr7014076615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crok 2018.08.10. 21:59:11

A grafika harmadik pontjának címe "Mellékletek kiosztása" - szerintem el van írva, "Mellékek kiosztása" volna helyesen.
süti beállítások módosítása