Digitális kapcsolattartás az üzleti világban

Telcojournal

Telcojournal

Miért legyen "szép" száma egy cégnek? A sikere is múlhat rajta!

2018. június 13. - MCNtelecom

Egy könnyen megjegyezhető telefonszám nagyon fontos egy cég számára, ugyanis megkönnyíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást. Ügyfélként jobban emlékszünk a minket érdeklő cég elérhetőségére (legalább, amíg beírjuk a telefonunkba), cégként pedig örülünk, hogy az ügyfél könnyen elér minket. Nézzük is meg, miért olyan szép a "szép" szám. :)

Az emailek, QR-kódok és azonnali üzenetek világában a nagyobb cégek igyekeznek rövid, könnyen megjegyezhető hívószámokkal rendelkezni, megkönnyíteni az ügyfeleik számára a gyors és problémamentes kapcsolattartási lehetőséget. Hogy miért? A siker érdekében!

20151209201146-telephone-bench-middle-of-no-where-.jpeg

1. Egy "szép" szám komoly, megbízható, stabil cég benyomását kelti

Ami könnyen átlátható, egyszerűen megérthető, az mindenki számára kicsit ismerősebbnek és bizalomkeltőnek tűnik. Nincs ez másként a telefonszámokkal sem. Ha nem bonyolult számsorból áll a telefonszámunk, akkor arra gondolhat az ügyfél, hogy a mi cégünk még erre is gondolt, ilyen alapos. És ha ilyen alapos, akkor biztosan megfontolt az üzleti életben is, azon a területen, amelyben tevékenykedik. Hiszen a céges telefonszám is lehet az arculat része, amely információt hordoz. Egy "szép" szám a profizmust és megbízhatóságot hordozza.

2. Könnyen megjegyezhető

Nagy előny egy "szép" szám, ha gyorsan kell elmondani az ügyfélnek, gyorsan kell leírnia vagy nem a megtekintés pillanatában akarja tárcsázni, hanem később. Így jobban fog rá emlékezni, könnyebben megjegyzi. Ráadásul ezt az infót könnyen tovább is tudja adni másnak. 

3. Gyorsabb kapcsolattartás, elégedettebb ügyfélkör

A gyorsabb kapcsolattartás az előző pontból következik, hiszen ha az ügyfélnek hirtelen szükség van a cég telefonszámára (pl. taxis cég, szervíz stb.), akkor ne kelljen keresgetni a telefonjába vagy az interneten, akár fejből, azonnal tudja tárcsázni. Ha könnyen felhívható a keresett cég telefonszáma, akkor az ügyfél is jobb benyomást szerez és elégedettebb lesz, persze ezt az elégedettséget majd a kérésének teljesítése után tudjuk főleg bezsebelni.

Egy "szép" szám könnyen megjegyezhető, gyorsabb kapcsolattartást tesz lehetővé és megbízható cég benyomását kelti. Persze egy "szép" szám sem tud csodát tenni, nem lesz közvetlen profitábilisabb vagy keresettebb a cég, viszont ez is egy apró, ám fontos lépés a sikeres üzletmenet felé.

Az MCNtelecom saját számmezőkkel rendelkezik több nagyobb városban, lehetőségünk van biztosítani az ügyfeleink számára a “Szép szám” szolgáltatást, amelyért szolgáltatásért csak egyszer kell fizetni, ezután nincs külön havidíj. Próbáld ki most! Bővebb infók az MCNtelecom honlapján.

Leadfotó

A bejegyzés trackback címe:

https://telcojournal.blog.hu/api/trackback/id/tr8314045874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása